VIDEO șocant! Profesoară batjocorită de elevi de 13 ani! „Dă-i iepureşte, mă! Uite-o cât e de proastă!  

0

Imagini video incredibile în care o profesoară este batjocorită în cel mai abject mod de elevii de 13 ani ai unei școli din județul Prahova arată dezastrul din învățământul actual. Scenele filmate sunt terifiante și arată cum, mai mulți copii simulează gesturi cu profund caracter sexual cu profesoara lor.

„Dă-i iepureşte, mă!”. Dă-i acoloșa, că stă bine!”

Poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă în care sunt cercetați  doi elevi de 13 ani, de la o şcoală din localitatea Valea Doftanei, care ar fi hărţuit sexual o profesoară, după cum reiese dintr-o filmare video cu momentul respectiv fiind postată în mediul online.

În imaginile postate pe phonline.ro profesoara, care scrie la tablă, este batjocorită la propriu de un elev care pe la spatele ei, mimează acte sexuale explicite sub încurajările colegilor. „Dă-i iepureşte, mă!”.

Un alt băiat îi ridică fusta profesoarei. Unul dintre copii mimează acte sexuale în faţa acesteia, femeia încercând să ignore atitudinea elevilor şi să continue să predea.

„Uite-o, bă, cât e de proastă! Dă-i cu bale, mă, scuip-o un pic!”

Într-un vacarm de nedescris, copiii continuă să o umilească pe profesoara de limba engleză. Unul dintre băieţi se urcă pe scaunul de la catedră, încearcă să o apuce pe profesoară de gât şi să o îndrepte către el. Cum femeia, în mod greu de înțeles, nu reacționează, un alt elev spune: „Uite-o, bă, cât e de proastă”.

CITEȘTE ȘI: TRAFIC DE DROGURI ÎN ȘCOLILE DIN ARGEȘ! REȚEAUA DIN CARE FĂCEA PARTE CRIMINALUL DE PE ALEEA CĂMINELOR – DESTRUCTURATĂ!

Batjocura nu se oprește aici și atinge cele mai neobișnuite cote. Un alt elev îi pune mâna pe față, încercând să-i bage degetul în gură. „Vreau să văd dacă vi se ia rujul de pe buze”, îi spune acesta profesoarei apoi ridică piciorul către ea. Și nu se oprește aici: unul dintre băieţi îi suflă femeii fum de la ceea ce pare a fi o ţigară electronică, în timp ce un coleg îi spune: ”Dă-i cu bale, mă, scuip-o un pic!”

În acest timp, femeia încearcă să continue ora şi le vorbeşte copiilor în limba engleză, dar ATENȚIE! Nu ia atitudine!

Ce spune poliția

“În urma apariţiei în spaţiul public a unui clip video ce ilustrează mai mulţi elevi care prezintă explicit activităţi sexuale îndreptate asupra unui cadru didactic, compartimentul de Relaţii Publice (…) este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Doftanei au fost sesizaţi de către directorul unei unităţi şcolare din comuna Brebu despre faptul că deţine o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani, în timp ce se aflau într-o sală de clasă, au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic”, se arată într-o informare transmisă vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata