Vijeliile fac ravagii în Argeș! Pompierii – intervenție de urgență!

0

Copaci căzuți, stâlpi doborâți și trafic blocat sunt efectele codului galben și portocaliu de ninsoare, ploi abundente și vânt puternic în județul Argeș. Noapptea trecută, pompierii argeșeni au intervenit în două cazuri în localitățile Miroși și Stolnici, unde copacii au căzut peste firele de electricitate și au doborât un stâlp de lemn.

„În intervalul de valabilitate a avertizărilor meteorologice de cod portocaliu și cod galben de ninsori, vânt și temperaturi scăzute, precum și precipitaţii temporare în unele zone ale județului nostru, pompierii argeșeni au gestionat două misiuni pentru înlăturarea efectelor negative produse de condițiile meteorologice.

CITEȘTE ȘI: PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN ARGEȘ ȘI ALTE 34 JUDEȚE! CONTRABANDĂ CU ARME LETALE!

Incidentele s-au produs, după cum urmează:

  • (ora 23:12) Colegii noștri de la Punctul de Lucru Izvoru au intervenit în localitatea Miroși, pe strada principală, pentru degajarea unui copac căzut peste firele de electricitate. Pompierii au înlăturat copacul cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei;
  • (ora 04:23) Punctul de Lucru Stolnici a acționat pentru degajarea unui copac căzut peste firele de electricitate din localitatea Stolnici. În cădere, capacul a rupt și un stâlp din lemn, care s-a prăbușit pe carosabil și bloca circulația. Pompierii au degajat copacul cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei și au îndepărtat stâlpul” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata