VIRAL! A început transhumanța pe A1! Trafic blocat de o turmă de oi!

0

Imagini virale au fost postate în această dimineață în zona trecerii cu cale ferată de la ieșirea pe autostrada A1, unde o turmă de oi a blocat traficul preț de câteva minute bune. Din câte se pare, sezonul de transhumanță a început în Pitești și în localitățile învecinate, iar ciobanii încearcă să găsească zone verzi pentru a-și duce animalele.

Deși evenimentul a pus în dificultate șoferii care au tranzitat zona, majoritatea internauților au luat apărarea mioarelor și au apreciat faptul că acestea sunt crescute în gospodăriile din județ.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! FEMEIE BĂTUTĂ CU PUMNII DE ȘOFERUL UNUI MICROBUZ! VIDEO REVOLTĂTOR!

Iată o parte din reacții:

  • „În orice tara dezvoltata agricultura,implicit creșterea animalelor sunt foarte respectate…de aici ni se procura baza alimentelor…alimente=hrana,adică cea mai importanta resursa…la noi în România se rade..deasta suntem în stadiul în care suntem”
  • „Da cred ca s-a asteptat un pic sa treaca si ele saracutele,dar lasa ca am asteptat mult mai mult sa treca coloana oficiala a magarului!”
  • „Ar trebui sa faci poze cu ele nu se știe cât timp vom mai avea ocazia sa le vedem poate doar în cărțile de colorat sau în jocurile de pe smartphone nu oile nea invadat spațiul și noi leam invadat spațiul lor”
  • „Printisorilor se numește transhumanta si este ceva normal oriunde in lume. Curând o sa le vedeti doar la zoo . Lumea civilizata apreciază asta iar noua ne este rusine ….”
  • „Și care este problema, trebuie sa treacă pe undeva. Când trece trenul și stați câte o jumătate de ora nu mai postați.”

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata