Acum! Primarul de la Călinești după gratii pentru 24 de ore!

Primarul comunei Călinești, Mihai Georgescu a fost reținut pentru 24 de ore în urma unei plângeri penale pentru hărțuire sexuală și abuz în serviciu. Astăzi, procurori și polițiști au descins la sediul primăriei și după două ore de audieri, primarul a fost ridicat și dus la Secție pentru continuarea cercetărilor, unde s-a decis reținerea sa pentru 24 de ore. Reamintim că săptămâna trecută a izbucnit un adevărat scandal în urma apariției în spațiul public a unor înregistrări din care reieșea cum edilul localității Călinești negocia termenii angajării unei tinere în schimbul oferirii de favoruri sexuale.  

Citește și: ACUM! O NOUĂ ÎNREGISTRARE ÎN SCANDALUL „SEXGATE LA CĂLINEȘTI!”

„În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosire abuzivă a funcției în scop sexual, conform art. 299 din Codul penal, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Călinești.

Citește și: ACUM! PRIMARUL DIN CĂLINEȘTI-SUSPENDAT DIN FUNCȚIE! MOTIVUL ȘOCANT!

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2021 – mai 2022, bărbatul în cauză, având calitatea de funcționar public, profitând de situația de autoritate asupra victimei, precum și în scopul angajării pe o altă funcție, ar fi pretins favoruri de natură sexuală unei angajate aflată în subordine.

Citește și: ALINA GORGHIU DESPRE PRIMARUL DE LA CĂLINEȘTI: „SE IMPUNE DEMISIA! ȘANTAJUL ȘI HĂRȚUIREA SEXUALĂ SUNT DOUĂ INFRACȚIUNI ORIBILE.”

În ziua de 27 iunie 2022, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie dispuse măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

6 Comentarii
  1. […] procedura privind organizarea unui referendum local pentru demiterea acestuia. CITEȘTE ȘI: ACUM! PRIMARUL DE LA CĂLINEȘTI DUPĂ GRATII PENTRU 24 DE ORE! Citeste […]

  2. […] Citește și: ACUM! PRIMARUL DE LA CĂLINEȘTI DUPĂ GRATII PENTRU 24 DE ORE! […]

  3. […] Potrivit presei locale,  procurori si politisti au descins, astazi, la sediul primariei si dupa 2 ore de audieri, primarul a fost ridicat si dus la Politia Calinesti pentru continuarea cercetarilor, unde s-a decis retinerea sa pentru 24 de ore. […]

  4. […] Acum! Primarul de la Călinești după gratii pentru 24 de ore! […]

  5. […] Citește și: ACUM! PRIMARUL DE LA CĂLINEȘTI DUPĂ GRATII PENTRU 24 DE ORE! […]

  6. […] CITEȘTE ȘI: ACUM! PRIMARUL DE LA CĂLINEȘTI DUPĂ GRATII PENTRU 24 DE ORE! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.