Cine dictează echipamentele de la FC Argeș? De la Macron la rubedeniile unei foste glorii alb-violete!

0

Un magazin în centrul Piteștiului, o afacere de producție publicitară pe seama FC Argeș și a lui Nicoale Dobrin, dar și o colaborare i-a adus, potrivit unor surse, fii unui fotbalist din perioada de glorie a echipei din Trivale, sume consistente după vânzarea tricourilor, jambierelor, desfăcătoarelor de sticle sau odorizante de mașină. Este vorba despre fiul lui Radu I, Răzvan Radu, și fratele lui Dragoș Radu – cel care este platit de club ca scouter,  care ar fi profitat de statutul său de colaborator cu firma Macron, firmă furnizatoare de echipamente pentru FC Argeș, chiar dacă vorbim de juniori sau de echipa mare, iar ulterior, materialele inscripționate le-ar fi băgat în magazin la prețuri considerabile.

Afacere… de magazin

FC Argeș revenea în Liga I în urmă cu trei ani, moment în care la parterul Casei Cărții apare din neant un magazin specializat pentru vânzarea promoționalelor echipei din Trivale. Fie că vorbim de tricouri, fie că vorbim de ghiozdane sau pernuțe de stat, toate au fost făcute de Răzvan Radu, nimeni altul decât fiul legendei Radu I.

CITEȘTE ȘI: CONTRACTUL DINTRE PRIMĂRIA PITEȘTI ȘI FC ARGEȘ A FOST ÎNCĂLCAT! APOSTOLICEANU: „DE LA ASOCIAȚIE MI S-A SPUS SĂ ÎMI VĂD DE TREABĂ CĂ NU E TREABA MEA!”

Trecut meteoric prin anturajul echipei, Ion Horhoianu a descoperit că in proporție de 99% toată marfa din magazin avea un singur furnizor. Surse din cadrul clubului spun că acesta ar fi fost și artizanul momentului în care Gica Dobrin ar fi fost „ocolită” în momentul în care chipul „Gâscanului” a fost pus pe echipamentul FC Argeș, cu toate că nu a existat o discuție oficială între soția marelui fotbalist și Primăria Pitești, instituție care își dă girul pentru tot ce înseamnă echipa, precum am mai scris AICI. Când Gica Dobrin a amenințat că va acționa clubul în judecată pentru nerespectarea drepturilor de imagine, ca să nu se amplifice scandalul, acesta a plătit soției regretatului Dobrin, din propriul buzunar o sumă cu cateva zerouri. Avea de unde.

Clauze nerespectate

Contractul semnat între AFC Campionii FC Argeș și Primăria Pitești stipula clar ca agenția care se ocupă de imprimeuri să treacă stema Piteștiului sau textul „Primăria Municipiului Pitești”. A trecut un sezon, nimic nu s-a întâmplat. Au apărut siglele de la firma de apă, de la Getica (Viorel Tudose) sau ale altor firme. Contrar contractului de finanțare, rămâne întrebarea: AFC Campionii FC Argeș vor fi obligați să dea banii înapoi pentru nerespectarea clauzelor sau administrația locală mai bagă niște bani în nesiguranța Ligii a II-a?

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata