Dani Mocanu și clanul – cercetați pentru tentativă de omor!

0

Încadrarea juridică în cazul scandalului din benziăria OMV de la Podul Viilor în care a fost implicat și cunoscutul manelist Dani Mocanu a fost schimbată în tentativă de omor și tuluburarea liniștii publice. După ce două găști rivale s-au luat la bătaie în respectiva benzinărie, oamenii legii piteșteni au început cercetările, au adus la audieri mai multe persoane, iar în urma constatărilor și probelor preliminarii, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Potrivit unor surse judiciare, în următoarea perioadă urmează o nouă rundă de audieri, iar din câte se pare, Dani Mocanu va ajunge, din nou, să dea cu subsemnatul în fața anchetatorilor.

Citește și: MANELISTUL DANI MOCANU ȘI GAȘCA-BĂTAIE CU RĂNGI ÎNTR-O BENZINĂRIE DIN PITEȘTI! INTERLOP, ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL!

„Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice” potrivit IPJ Argeș.

Citește și: IASMIN LATOVLEVICI – „URECHEAT” DE PREPELIȚĂ: „VORBEȘTE LUCRURI NELALOCUL LOR LA INTERVIURILE DE DUPĂ. NU E PRIMA OARĂ!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata